Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Syriër die in Den Haag door de politie was neergeschoten nadat hij drie mensen had aangevallen, blijkt echt een verwarde man te zijn. Althans, dat zegt een andere Syriër die de redactie heeft gesproken nadat hij een verhaal over hem had gedeeld op Facebook.

Een man genaamd Malek F is op 5 mei door de politie neergeschoten in Den Haag. Hij zou drie mensen met een mes hebben neergestoken en volgens de politie ging het hier om een ‘verwarde man’. Er was blijkbaar geen sprake van een terroristische aanslag.

Malek F

De redactie van Hollandistan is geattendeerd op een verhaal op Facebook dat werd verspreid over Malek F. De schrijver, Abdul Rahman Kasem zegt een vriend van Malek F te zijn en heeft vertelt wie hij is en wat hem is allemaal overkomen voor het incident op de Bevrijdingsdag in Den Haag.

Syriër

Malek F blijkt ernstig depressief te zijn door het verlies van zijn familieleden. Hij schijnt ook niet zo religieus te zijn en heeft in verleden gewerkt als een barman. De Syriër schijnt last te hebben van ernstige geestelijke klachten als gevolg van verlies van zijn vader die in het zee is verdronken. Lees hieronder het volledig verhaal dat door Abdul Rahman Kasem is geschreven:

Beste mensen

Ik wil iets kwijt over de Syriër die zaterdag in Den Haag drie mensen neerstak,

Ik ken Malek Fostok allang sinds wij in Syrië buren waren , in Syrië werkte Malek als barman en hij was gewoon man , zijn vader was Tv-drama-schrijver en ze waren rustig familie die altijd een afstand hield van problemen , in 2014 kwam Malek met zijn broer aan in Nederland , hij kreeg appartementje vlakbij Hollandse spoor en ging naar school om Nederlands te leren , paar manden later had hij werk als barman in Scheveningen en heeft een vriendin gevonden en zijn leven ging gewoon lekker door , inmiddels zijn vader was nog in Libië en door incompleet documenten konden ze hun vader niet naar Nederland brengen op een legaal manier , dus hun vader besloot toch met boot te komen ( vanuit Libië naar Italië ) tijdens de zeereis stierf hij aan verdrinking , inmiddels de zus van Malek was ook erbij maar zij heeft het overleven met behulp van Italiaanse kustwacht , nou Malek begon te klachten over depressie en verandering in gedragspatronen, de eerst keer was hij bij de psycholoog is enkele manden ńa de dood van Zijn vader , ( Malek broer werkt als DG en hij studeert en heeft goeie resultaten en zijn zus ook , Malek ook vierde de Christmas en Koningsdag en hij is nooit geweest in een moskee )

Nadat zijn vader omkwam begon Malek diep in depressie te raken toen begon hij met wiet roken en alcohol drenken , nou vier manden geleden begon hij met andere verhaal , hij dacht dat hij is achtergevolgen door geheim organisatie die hem willen vermoorden !! en hij werd gekker en verwarder toen hij zijn broer sloeg omdat zijn broer met de geheim organisaties werkt ! zijn broer heeft onmiddellijk dat gemeld bij de politie Den Haag en hij vertelde hun dat zijn broer is geestelijk ziek en heeft spoedig hulp nodig , inmiddels Had Malek al zijn mobiels uit de ramen gegooid op straat en werd gearresteerd voor rust verstoren , de richter zie toen dat Malek naar psycholoog ziekenhuis moet gaan , Andes krijgt hij de pot op zijn neus , hij ging toch naar het Geestelijk ziekenhuis en werd bewaard en kreeg zometeen medicijnen en Zijn toestand werd gediagnosticeerd als een ernstige depressie met schizofrenie , maar toch enkele weken later mocht hij naar buiten ondanks de bewijzen dat hij geestelijk niet in orde was , Malek was Verslaafd aan drugs en alcohol , zijn broer heeft talloze mallen de instanties in Den Haag gewaarschuwd dat zijn broer geholpen moet worden voordat dingen uit de hand lopen maar hij kreeg weinig aandacht , ik wens de nabestaanden veel sterke en beterschap

( ik geef hier geen mening over , maar gewoon wat ik al met jullie wilde uitdelen )

Foto: Malek F op het strand. Gepubliceerd met toestemming van Abdul Rahman Kasem.