Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In het Parool is een column gepubliceerd van mislukte rapper Massih Hutak waarin hij zijn seksuele fantasieën over Annabel Nanninga opbiecht. Door het uiterst seksistische stukje wordt Hutak op Twitter helemaal doodvermoord door zowel linkse als rechtse commentatoren.

Massih Hutak, bekend van zijn Radio 1 columns, is een Amsterdammer van Afghaanse afkomst. Na een mislukte poging om een rapper te worden is hij door publieke omroep aangenomen als columnist in het kader van diversiteit in de media.

Annabel Nanninga
In zijn geschreven column in het Parool van vandaag heeft Hutak gezegd dat hij Annabel Nanninga een ‘full body massage’ wil geven. Hij schreef zelfs dat hij wil drukken waar het pijn doet bij haar.

Op Twitter stormde het meteen van boze reacties. Rechtse commentatoren zagen in zijn column een bevestiging dat moslims verkrachters zijn. Linkse feministen zagen daar juist een bevestiging van hun opvatting dat alle mannen verkrachters zijn.

Satire
De floprapper trad meteen in verdediging en zei dat zijn column satirisch bedoeld was. Daar wilden redacteurs van feministische blog Stellingdames.nl niets van weten.

Massih Hutak was vorige jaar nog volop in de media omdat hij een reactie had geschreven op een stuk van Mark Rutte. Volgens Hutak viel de premier Nederland aan waar hij zo van houdt. Hij was zelfs bij RTL Late Night.

Na de lynchpartij van vandaag lijkt de carrière van Hutak als columnist ook aan het einde te zijn gekomen. Zijn uiterst seksistische en vooroordeel-bevestigende column is volgens veel mensen grensoverschrijdend kwetsend. Zelfs mensen met een uitgesproken negatieve mening over Annabel Nanninga vinden dat Hutak te ver is gegaan.

Foto: screenshot van YouTube video van Radio 1, NPO