Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Steun Hollandistan!


Financiële steun is onmisbaar voor de ontwikkeling en groei van Hollandistan. Wij kiezen er bewust voor om geen subsidie of steun te vragen van subsidieverleners en fondsen omdat wij volledig vrij willen blijven van externe invloeden. Dat betekent dat wij volledig vrij en onafhankelijk zijn en om dat zo te houden, zoeken wij steun bij jullie. 

Diversiteit in het Nederlands medialandschap staat al jaren hoog op de agenda. Toch zijn de redacties van de landelijke media overwegend wit, niet-moslim en blind voor culturele en religieuze minderheden. Als gevolg is berichtgeving over minderheden vaak gekleurd door vooroordelen van dominante witte meerderheid met een negatieve beeld over de islam en moslims in het bijzonder.

Bij Hollandistan geloven wij dat het anders kan. Wij geloven in eigen kracht en daarom proberen wij zonder externe politieke invloeden een ruimte te veroveren binnen het Nederlands medialandschap. Sinds de oprichting in 2015 hebben wij dat zonder financiële bijdragen gedaan. Maar om te kunnen groeien en om betere producties te maken hebben wij de steun nodig van de lezers van onze artikelen en kijkers van onze video’s.

Geloof jij in onze missie en draag jij Hollandistan en warm hart toe, dan kun je met een financiële bijdrage ons helpen om verder te groeien. Klink op de iDeal knop onderaan de pagina om direct veilig een bedrag over te maken. Namens de redactie, alvast dank!